Кина

Избери кино

Кино Арена Младост

гр. София, ж.к. Младост 4, ул. Бизнес Парк 3

0893457176

Кино Арена Запад

гр. София, Западен парк, бул. Тодор Александров 64

0893457175

Кино Арена The MALL

гр. София, бул. Цариградско шосе 115

Търговски център The MALL

0898 460 557

Кино Арена Делукс Bulgaria Mall

гр. София, бул. България 69

Търговски център Bulgaria Mall

0898 480088

Кино Арена Мол Марково Тепе Пловдив

гр. Пловдив, бул. Руски 54

Търговски център Мол Марково Тепе

0898 680 381

Кино Арена Grand Mall Варна

гр. Варна, ул. Акад. Андрей Сахаров (до централна автогара)

Търговски център Grand Mall

0894 404 482

Кино Арена Мол Варна

гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 186

Търговски център Мол Варна

0893452045

Кино Арена Парк Мол Стара Загора

гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 52

Търговски център Park Mall

0894 338 215

Кино Арена Панорама Мол Плевен

гр. Плевен, пл. „Иван Миндиликов“ №1, ет. 2

Търговски център The Panorama Mall

0894 388 139

Кино Арена Смолян

гр. Смолян, бул. България 8, сградата на Родопски Драматичен Театър

0899 833 387