ПЕТ НОВИ КИНОЗАЛИ КОМФОРТ В КИНО АРЕНА THE MALL СОФИЯ

Tuesday, 09.03.2021

  

Комфорт без граници - това осигуряват новите зали в Кино Арена The Mall. Те са оборудвани с последно поколение реклайнери – “A-tom Seating Helium XL”, на компанията „Spaces and Between”.  Брандът е световно утвърден с производството на модерни ВИП реклайнери, които доставят на зрителите максимален комфорт и луксозно киноизживяване. “A-tom Seating Helium XL” реклайнери се характеризират с ергономично омекотяване за безупречен комфорт, електрически конфигуруем наклон за персонализиране на ъгъла на гледане, както и подлакътник и масички за допълнително удобство. В широките удобни кресла-реклайнери зрителите могат сами да избират в каква поза да гледат филма: седяща, облегати или направо легнали.

 

Новообрудваните зали с пълен комфорт и лукс, в които можеш да си заредиш дори мобилния телефон на супер удобните кресла, ВЕЧЕ СА 5.

Заради Ковид пандемията цялостното преоборудване на всички зали се забави, но да бъдем оптимисти.

 

За Кино Арена

Кино Арена е сред пионерите в индустрията във въвеждането на най-новите тенденции в киното.

Кино Арена е компания, която предоставя на своите зрители последните вълнуващи иновации в кинотехнологиите, както и модерен дизайн за максимален комфорт в залите си. Публиката има възможност напълно да се потопи във филмите.

 

marketing@kinoarena.com

Share with

Facebook