Arena RELAX

 

RELAX – НАЙ-УДОБНИЯТ И МОДЕРЕН КИНОФОРМАТ В КИНАТА АРЕНА

Залите RELAX в кината Арена са са модерни и уютни и осигуряват максимален комфорт: оборудвани са с кожени моторизирани риклайнери; широки редове, постлани с мокет; USB и подвижна масичка към всяко кресло.

Relax креслата са изключително удобни. Те са като фотьойл или диван, който се накланя, когато зрителят спусне облегалката на риклайнера и повдигне предната му част. Облегалката може да се накланя назад, има поставка за крака и може да се удължава с помощта на механизъм отстрани на креслото.

Кино реклайнерите в залите RELAX са предназначени за седене за дълъг период от време, тъй като филмите обикновено са с продължителност около 120 мин или повече. Те осигуряват най-точната опора за тялото ( глава, врат, рамене, гръбначен стълб, рамене, гръб). Така зрителят relax-ира, докато гледа филм и се забавлява.

Зрителите в RELAX ЗАЛИТЕ могат да се потопят в неповторимата атмосфера на филмите, прожектирани с оборудване от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

Към момента с 5 зали RELAX е оборудван кинокомплекс Кино Арена The Mall в София, а в Кино Арена Кърджали всички зали са Relax.

Удобните кожени риклайнери са предпочитани от зрителите. Всички кинокомплекси от веригата Кино Арена, които ще бъдат открити в близко време, са проектирани със зали Relax.