Ново Кино Арена отваря врати в София! Кинокомплексът с 10 модерни зали е в Мега Мол!

Friday, 05.04.2024

Съвсем скоро Кино Арена ще отвори изцяло нов кино комплекс в София. Новият кинокомплекс Арена в Мега Мол е с 10 зали по най-съвременните интериорни и технологични стандарти за киноиндустрията.

Залите са оборудвани с кожени реклайнери, като всеки един разполага с масичка и USB порт за зареждане на телефона за максимален комфорт. Кинозрителите ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на филмите, прожектирани с оборудване от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение: Christie, Ecophon и Dolby. А интелигентна климатична система от Samsung ще се погрижи за комфорта на зрителите целогодишно.

Посетителите ще могат да гледат трейлъри на престоящи филмови заглавия на ултра модерните LED стени в касовата зона на новото кино Арена.

Разнообразието от филми и апетитните предложения от хранителния щанд, лесният и достъпен избор на билети и продукти както на касите на кината, така и онлайн от интернет сайта на киното, изрядната хигиена и сигурност и любезният екип на кинокомплекса са гаранция за приятно проведеното свободно време от всеки клиент на Кино Арена.

Share with

Facebook